Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Coq au vin
- 4 chicken Marylands, jointed, trimmed and skin on
- 12 eschalots, peeled
- 200 g shortcut bacon rashers, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 tsp sea salt
- ground black pepper, to season
- 200 g white wine
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 20 g salted butter
Mashed potato
- 1000 g floury potatoes, peeled and cut into slices (1 cm - see Tips)
- 1 tsp sea salt
- 350 g milk
- 30 g butter, cut into pieces
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4652 kJ / 1111.9 kcal
- Proteína
- 59 g
- Carbohidratos
- 114.6 g
- Grasa
- 44.5 g
- Grasas saturadas
- 18 g
- Fibra
- 14.7 g
- Sodio
- 2036.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sticky sesame chicken
40min
Meatballs with chilli cheese potatoes
1h
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Family chicken galette
1h 55min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Lamb sausage ragu
30min
Baked Chicken Pizzaiola
55 Min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1h
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min