Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Coq au vin
- 4 chicken Marylands, jointed, trimmed and skin on
- 12 eschalots, peeled
- 200 g shortcut bacon rashers, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 tsp sea salt
- ground black pepper, to season
- 200 g white wine
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 20 g salted butter
Mashed potato
- 1000 g floury potatoes, peeled and cut into slices (1 cm - see Tips)
- 1 tsp sea salt
- 350 g milk
- 30 g butter, cut into pieces
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4652 kJ / 1111.9 kcal
- Proteína
- 59 g
- Carbohidratos
- 114.6 g
- Grasa
- 44.5 g
- Grasas saturadas
- 18 g
- Fibra
- 14.7 g
- Sodio
- 2036.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Baked Chicken Pizzaiola
55min
Creamy beef curry
1h 15min
Chicken Pizzaiola
50min
Braised Lamb Shanks
3u. 35min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55min
Low waste chicken lasagne
1h 30min
Easy lamb hotpot
2h
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min