Dispositivos y accesorios
Carrot top pesto
Prep. 5min
Total 15min
490 g
Ingredientes
-
baby carrot tops only (approx. 30 g)1 bunch
-
water to soak
-
pepitas80 g
-
almonds or nuts of choice100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to cover150 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
lemon juice only, to taste½
-
ground black pepper2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 490 g
Sodio
1124.1 mg
Proteína
75.2 g
Calorías
11269.4 kJ /
2693.5 kcal
Grasa
258.5 g
Fibra
19.3 g
Grasas saturadas
47 g
Carbohidratos
39.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50min
Plum paste
1h
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Delicious lemon pudding
55min
Rhubarb crumble
45min
Banana oat clusters
55min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30min
Vanilla wet chai
15min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25min
Classic christmas fruit mince
1h 10min