Dispositivos y accesorios
Gwinganna mushroom pâté
Prep. 5min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves200 - 250 g
-
sunflower seeds70 g
-
Dijon mustard15 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
75.6 mg
Proteína
5.2 g
Calorías
678.8 kJ /
162.2 kcal
Grasa
14.2 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
1.6 g
Carbohidratos
6.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Carrot top pesto
15min
Vegan hollandaise
10min
Beetroot ketchup
1h 15min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Celery leaf gremolata
5min
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1h
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min
White bean dip with chimichurri
15min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min