Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Prawns
- 250 g water
- 24 medium raw prawns, peeled, tails intact, deveined
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- freshly squeezed lemon juice, to drizzle
Gin-pickled cucumber
- 2 Lebanese cucumbers, cut into ribbons, flesh only, discard seeds and core
- 50 g sugar
- 100 g white wine vinegar
- 60 g gin of choice (see Tips)
- 5 juniper berries, lightly crushed
Gin dressing
- 300 g grapeseed oil
- 2 eggs
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 50 g gin of choice
- 1 tbsp tomato sauce
- 2 tsp Worcestershire sauce (see Tips)
- 2 pinches paprika, plus extra to serve
- 1 - 2 tbsp lemon juice, to taste, plus extra wedges to serve
- 3 dashes Tabasco® sauce
- 1 cos lettuce, whole leaves or finely shredded for glasses
- 1 avocado, sliced
- fresh chives, chopped to garnish
- micro herbs, to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2633.2 kJ / 627 kcal
- Proteína
- 19.7 g
- Carbohidratos
- 11.4 g
- Grasa
- 55.8 g
- Grasas saturadas
- 6.8 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sodio
- 663.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Smoked trout pâté
3h 15 min
Espresso martini
5 min
Apple, leek and sage sauce
15min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 Std. 30 Min
Gin-cured ocean trout salad
30 Std. 20 Min
Oysters Mignonette
5 min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Oysters with lime granita
5 min
Scallops with pea purée
25 min
Baked artichoke dip
35 Min