Dispositivos y accesorios
Mini Jamaican style ginger bundts
Prep. 10min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
crystallised ginger20 g
-
unsalted butter plus extra to grease65 g
-
dark brown sugar65 g
-
golden syrup plus 1 tbsp to brush70 g
-
treacle50 g
-
self-raising flour plus extra to dust125 g
-
ground ginger½ tbsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
mixed spice½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
full cream milk120 g
-
egg1
-
boiling water2 tbsp
-
icing sugar to dust
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
386.5 mg
Proteína
4.5 g
Calorías
1248.9 kJ /
298.5 kcal
Grasa
10.6 g
Fibra
0.8 g
Grasas saturadas
6.1 g
Carbohidratos
45.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mini cakes
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Peach and custard cream muffins
50min
Bannofee Muffin
45min
Edna's lemon curd teacake
40min
Tomato relish
2h 10min
Custard
10min
Pears in orange syrup
45min
Vetkoek (fet-cook)
1h 35min
Melting moments with lemon cream
45min
Buttermilk rusks
29h 25min
Ginger slice
1h 35min
Chloe's caramel fudge
24h 30min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min