Dispositivos y accesorios
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
Prep. 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
raw sugar30 g
-
lemon peel (4 cm strips), no white pith2 pieces
-
ice cubes200 g
-
lemon flesh only, no white pith, pips removed130 g
-
Aperol®150 g
-
aquafaba (see Tips)60 g
-
dehydrated orange slices to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
6.7 mg
Proteína
1.2 g
Calorías
341.1 kJ /
81.5 kcal
Grasa
0.1 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
13.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Beurre blanc
15min
Smoked Salmon and Vegetable Egg Muffins
Ninguna valoración
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Ninguna valoración
Spicy Spiralized Zucchini Spaghetti Carbonara
40min
Caipiroska
5min
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45min
Rum balls
35min
Camembert with cranberries and almonds
30min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10min