Dispositivos y accesorios
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
Prep. 15min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
-
onions cut in quarters350 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned crushed tomatoes100 g
-
raw squid rings1000 g
-
squid ink (approx. 12 g), dissolved in a little water3 portions
-
200 g white winebrandy200 g
-
water (opcional)50 g
-
salt1 tsp
-
ground pepper1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
24 g
Calorías
973 kJ /
234 kcal
Grasa
10 g
Carbohidratos
7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Flavours of Spain
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Curry chicken
1h
Mock Fin Soup
35min
Barley Nasi Goreng with Prawns
1h
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Baked Sushi
1h 15min
Nasi Lemak
45min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Sambal Petai Prawns
20min