Dispositivos y accesorios
Ginger Coriander Steamed Fish
Prep. 5min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
coriander roots5 sprigs
-
fresh ginger sliced5 g
-
tilapia fish whole, gutted, cleaned and scored.800 g
-
salt1 ¼ tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
garlic clove10
-
fresh ginger20 g
-
cooking oil20
-
water800 g
-
chicken stock powder1 tbsp
-
light soy sauce1 tsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
oyster sauce1 tsp
-
fish sauce1 tsp
-
sesame oil½ tsp
-
coriander leaves plus extra for garnishing4 sprigs
-
spring onions plus extra for garnishing4 sprigs
-
fresh red chilli desseded, sliced, plus extra for garnishing1
-
bird's eye chilli (chilli padi) (opcional) chopped3
-
brown sugar¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
776.8 mg
Proteína
24.4 g
Calorías
2376.8 kJ /
568.1 kcal
Grasa
53.4 g
Fibra
0.5 g
Grasas saturadas
8.4 g
Carbohidratos
3.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Our Kitchens are a Window to the World
40 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Calamansi Juice
5min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Neapolitan pizza
1h 30min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min
Sambal Petai Fried Mee
20min
Skin Glow Detox Juice
10min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1h 20min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min