Dispositivos y accesorios
Mongolian lamb hot pot
Prep. 20min
Total 3h 25min
4 portions
Ingredientes
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
egg1
-
soy sauce2 tbsp
-
light brown sugar2 tsp
-
cornflour1 tbsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
garlic cloves2
-
lamb fillet slightly frozen, cut into strips (6 x 1 cm)600 g
-
brown onion cut into halves200 g
-
peanut oil40 g
-
sambal oelek to taste1 tbsp
-
hoisin sauce or kecap manis (sweet soy sauce)1 tbsp
-
Chinese five spice½ tsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1157.5 mg
Proteína
33.1 g
Calorías
1570.3 kJ /
373.9 kcal
Grasa
22.3 g
Fibra
2.5 g
Grasas saturadas
5.7 g
Carbohidratos
9.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Beef ragu
1h 25min
Chicken and cashews
55min
Easy satay chicken
40min
Shepherd's pie
55min
Butter chicken
55min
Beef stroganoff
35min
Meat stock paste
45min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Chorizo and chicken pasta
50min
Pork san choy bau
25min
Thai chilli chicken and basil
30min