Dispositivos y accesorios
Steamed Chicken Essence
Prep. 5min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
whole chicken legs (approx. 900 g), preferably free range, halved at joints, rinsed2
-
fresh ginger juice1 tbsp
-
salt1 pinch
-
glutinous rice wine (huangjiu)45 g
-
dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
wolfberries (goji)1 tsp
-
water1200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
247 mg
Proteína
28 g
Calorías
1607 kJ /
381 kcal
Grasa
27 g
Fibra
0 g
Grasas saturadas
7 g
Carbohidratos
1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Nourishing Confinement Food
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Hakka Yam Abacus
20min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Salted Chicken
5h 10min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Lemon Chicken
25min
White Radish Pork Rib Soup
3h