Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
White chocolate mousse
- 20 g salted butter
- 70 g biscuits of choice
- 40 g brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 100 g good-quality white chocolate, broken into pieces
- 250 g cream cheese, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
Sous-vide strawberries
- 400 g strawberries, trimmed and cut into halves
- 2 tbsp orange juice
- 1 tbsp pure maple syrup
- 8 fresh basil leaves (optional)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1982.4 kJ / 473.8 kcal
- Proteína
- 5.6 g
- Carbohidratos
- 32.7 g
- Grasa
- 36.8 g
- Grasas saturadas
- 21.2 g
- Fibra
- 1.6 g
- Sodio
- 272.1 mg
Recetas alternativas
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20 min
Runny custard
15 menit
Custard (TM6)
15 menit
Salted caramel ice cream
14h
Chocolate and strawberry domes
51 Std.
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Berry curd
15 menit
Chicken velouté meal (TM6)
45 min
Lemon curd (TM6)
15 menit
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min