Dispositivos y accesorios
Chrysanthemum Tofu Soup
Prep. 5min
Total 2h 10min
6 portions
Ingredientes
-
daikon (Japanese radish) cut in small chunks600 g
-
Chinese red dates pitted10
-
dried oysters soaked to soften8
-
water1400 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
silken tofu (approx. 1 block)300 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften, to garnish6
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
421 mg
Proteína
6 g
Calorías
414 kJ /
99 kcal
Grasa
3 g
Fibra
3 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
14 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Reunion Dishes
13 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Green tea ice cream (TM6 only)
24h 30min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Yasai Yaki
25min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1h 10min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Egg Tarts
50min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
White Radish Pork Rib Soup
3h