![Pumpkin and ricotta cannelloni Pumpkin and ricotta cannelloni](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/30D6796B-B6FB-4008-97CB-641600D3E6A0/Derivates/2255231e-73e1-451f-b202-eafc4d342337.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g pumpkin, cut into cubes (1 cm)
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for frying
- 3 fresh sage leaves, plus extra for frying
- 400 g canned diced tomatoes
- 50 g tomato paste
- 150 g water
- 30 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g fresh English spinach, trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)
- 300 g ricotta (see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ⅛ tsp ground nutmeg
- 250 g cannelloni shells (see Tips)
- pine nuts, toasted, for sprinkling
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1229.6 kJ / 292.8 kcal
- Proteína
- 12.4 g
- Carbohidratos
- 16.6 g
- Grasa
- 18.6 g
- Grasas saturadas
- 7 g
- Fibra
- 5.4 g
- Sodio
- 1396.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Black bean enchiladas
1h 20min
Satay noodle salad
35 min
Ricotta gnocchi
2 godz.
Mexican stack
45 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Lentil moussaka
3h 30min
Vegetarian sausage rolls
40 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Gozleme
1sa 40 dk
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1sa 25 dk
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.