Dispositivos y accesorios
Mixed vegetable mash (purée)
Prep. 15min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
floury potatoes peeled, cut into pieces (2-3 cm)600 g
-
vegetables (e.g. pumpkin, carrots, sweet potato, peas, cauliflower, broccoli), cut into pieces (2-3 cm - see Tips)400 g
-
salt1 - 1 ¼ tsp
-
full cream milk (see Tips)350 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg (optional)1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
505.5 mg
Proteína
6 g
Calorías
678 kJ /
161 kcal
Grasa
6 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
4 g
Carbohidratos
19 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The Basic Cookbook
183 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Banana berry mini loaves
1h 30min
Rice pureé with fruit (fresh rice cereal)
10min
Baby's first meal (chicken purée)
20min
Fruit purée (apple)
15min
Vegetable purée (sweet potato)
25min
Lentil hotpot
12h 45min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35min
Cod with citrus butter
40min
Chicken, wild rice and coriander purée (6-9 months)
50min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Frozen fruit sorbet
10min
Classic mushroom risotto
30min