Pea shakshuka with bacon dust
TM6 TM5 TM31

Pea shakshuka with bacon dust

4.8 (9 valoraciones )

Ingredientes

Bacon dust

  • 150 g rindless bacon rashers (approx. 4 rashers)

Pea purée

  • 700 g water
  • 1 - 2 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
  • 330 g frozen peas
  • 4 eggs
  • sea salt, to season
  • 130 g sugar snap peas, trimmed, cut into slices lengthways
  • goats cheese, cut into pieces, to serve
  • pea shoots, to serve
  • 4 slices sourdough bread, toasted (optional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
3056.9 kJ / 730.6 kcal
Proteína
34.3 g
Carbohidratos
87.7 g
Grasa
26.9 g
Grasas saturadas
10 g
Fibra
8.2 g
Sodio
1251.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas