Dispositivos y accesorios
Hazelnut meringue roulade
Prep. 20min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
-
hazelnuts roasted and skins removed100 g
-
egg whites4
-
cream of tartar1 pinch
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
-
canned mandarin segments drained310 g
-
dark chocolate (gluten free), broken into pieces60 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
62.1 mg
Proteína
7.5 g
Calorías
2090.3 kJ /
497.7 kcal
Grasa
32.5 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
14.6 g
Carbohidratos
45.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Good food, gluten free
94 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Black forest pavlova stack
5h 30min
Chocolate fondants
30min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Profiteroles
2h
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20min
Raspberry and lemon flan
1h
Honey crème caramels
25h 55min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Torta caprese with raspberry jelly
2h
Hazelnut torte
3h 15min
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h