Dispositivos y accesorios
Hazelnut meringue roulade
Prep. 20min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
-
hazelnuts roasted and skins removed100 g
-
egg whites4
-
cream of tartar1 pinch
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
-
canned mandarin segments drained310 g
-
dark chocolate (gluten free), broken into pieces60 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
62.1 mg
Proteína
7.5 g
Calorías
2090.3 kJ /
497.7 kcal
Grasa
32.5 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
14.6 g
Carbohidratos
45.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Good food, gluten free
94 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Black forest pavlova stack
5h 30min
Spiced cherry brioche wreath
2h 20min
Strawberry and meringue semifreddo
12h 15min
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25min
Chocolate and anise fruit bark
2h 20min
Brown sugar spice rub
5min
British spice rub
5min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30min
Honey crème caramels
25h 55min
Hazelnut torte
3h 15min