Dispositivos y accesorios
Pork in green pepper and cognac sauce
Prep. 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
brown onions cut into halves2
-
garlic clove1
-
vegetable oil20 g
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
salt plus extra to season1 tsp
-
pork medallions (3 cm thick)800 g
-
cognac150 g
-
green peppercorns drained2 tsp
-
water600 g
-
stock paste of choice2 tsp
-
crème fraîche200 g
-
sweet paprika1 tsp
-
gluten free cornflour35 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
button mushrooms250 g
-
fresh chives finely sliced1 bunch
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
914.4 mg
Proteína
52.2 g
Calorías
2081.7 kJ /
495.7 kcal
Grasa
27 g
Fibra
4.2 g
Grasas saturadas
13.5 g
Carbohidratos
8.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Blade Cover Cooking
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Grilled scallops with chilli jam
25min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1h 30min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Colcannon
40min
Veal involtini
35min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2h 15min
Beef ragu
1h 25min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Pea and ham soup
2h 20min