Versiones compatibles
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 - 2 tbsp sumac, to taste
- 1 tbsp dried oregano
- 1 ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 1600 g water
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into quarters
- 3 celery stalks, cut into pieces
- 3 garlic cloves, roughly chopped
- 1200 - 1300 g beef roast, trimmed (see Tip)
- 1000 g new baby potatoes, washed
- 1 - 2 tbsp oil, plus extra to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- 2 - 3 tbsp pitted black olives, roughly chopped
- mixed leafy greens, of choice to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1998.1 kJ / 475.7 kcal
- Proteína
- 52.9 g
- Carbohidratos
- 24.2 g
- Grasa
- 17.2 g
- Grasas saturadas
- 4.5 g
- Fibra
- 5.3 g
- Sodio
- 1265.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken with capsicum
45 Min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2 godz. 15 min
Irish lamb stew
6h 20min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3h 15min
Irish stew
1 Std. 30 Min
Veal involtini
35min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Chicken chasseur
1h 50min
Beef "Burgundy"
40min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min