Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Meatballs
- 80 g day-old bread, torn into pieces (3 cm)
- ½ brown onion
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp dried mixed herbs
- 20 g olive oil
- 500 g beef rump steak, trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen
- 1 egg
- 20 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp oil, for frying
White wine mushroom sauce
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp cornflour
- 1 garlic clove
- 1 eschalot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into thin slices
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 200 g pouring (whipping) cream
- micro herbs, for garnishing (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1472.4 kJ / 350.6 kcal
- Proteína
- 25 g
- Carbohidratos
- 9 g
- Grasa
- 22.8 g
- Grasas saturadas
- 11.5 g
- Fibra
- 1.8 g
- Sodio
- 473.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef stroganoff
35 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Zurich-style veal strips with potatoes
2u. 50min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Swedish meatballs with gravy
30 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15 min
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15 min
Beef "Burgundy"
40 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min