Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 6 anchovy fillets
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 40 g pitted green olives
- 3 garlic cloves
- 20 g lemon juice
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 2 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- ½ tsp lemon myrtle (optional)
- 1500 - 1800 g lamb shoulder, deboned (see Tips)
- pine nuts, for sprinkling (optional)
- 100 g white wine
- 2 carrots, cut into slices
- 2 brown onions, cut into wedges
- salt, to season
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4766.9 kJ / 1135 kcal
- Proteína
- 78.3 g
- Carbohidratos
- 10.7 g
- Grasa
- 84.6 g
- Grasas saturadas
- 31.9 g
- Fibra
- 6.2 g
- Sodio
- 854 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Classic beef burgers
1 Std.
Classic beef burgers (MEATER+®)
1 Std.
Sausage sizzle with beer braised onions
1 Std. 15 Min
Turkey patties
30min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 Std. 35 Min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29h 50min
Steamed fish with green mash
50min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min