Dispositivos y accesorios
Rye seed loaf
Prep. 15min
Total 28h 10min
12 portions
Ingredientes
Rye starter
-
filtered water480 g
-
rye flour200 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)50 g
Bread
-
extra virgin olive oil to grease
-
mixed seeds of choice, plus extra to sprinkle30 g
-
baker's flour (see Tips)500 g
-
salt10 g
-
warm water plus extra water to spray120 g
-
ice cubes (approx. 10)
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
311.9 mg
Proteína
7.8 g
Calorías
971.1 kJ /
231.2 kcal
Grasa
3.6 g
Fibra
4.7 g
Grasas saturadas
0.5 g
Carbohidratos
39.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sourdough at home
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Rye sourdough baguettes
27 godz. 20 min
Savoury stuffed pumpkin
1 godz. 25 min
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5 godz. 5 min
Fruit and nut loaf
27 godz. 50 min
Mother sourdough starter
108 godz. 20 min
Rye bread rolls
12 godz.
Sourdough Bread with Olives
5 godz. 20 min
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Sourdough pizza base
3 godz. 5 min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4 godz. 10 min
Everyday sourdough loaf
4 godz. 20 min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 godz. 55 min