Dispositivos y accesorios
Baked Cabbage Pierogis
Prep. 1h 10min
Total 2h 30min
25 pieces
Ingredientes
Dough
-
plain flour200 g
-
butter cold, cut into pieces100 g
-
sour cream50 g
-
egg1
-
salt¼ tsp
-
sweet paprika (optional)¼ - ½ tsp
Cabbage stuffing
-
Savoy cabbage cut into pieces250 - 280 g
-
water500 g
-
onion cut into halves80 g
-
butter cut into pieces50 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
salt½ - ¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Making dumplings
-
egg yolk to brush1
-
sour cream to brush1 tbsp
-
plain flour to dust
-
caraway seeds to sprinkle
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
90.1 mg
Proteína
1.5 g
Calorías
357.6 kJ /
85.5 kcal
Grasa
5.8 g
Fibra
0.6 g
Grasas saturadas
3.5 g
Carbohidratos
7.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Ukrainian cuisine
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Sauerkraut soup
50 min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 min
Honey cake
49 h 30 min
Kvass fermented beetroot salad
168 h 15 min
Grisons barley soup
1 h 15 min
Korean pickled potato salad
25 h 10 min
Poppy seed strudel
3 h 15 min
Silverbeet and mushroom calzone
2 h
Hazelnut banana bread
1 h 15 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 h 20 min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 h 45 min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2 h 25 min