Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)

Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)

4.7 19 valoraciones
Prep. 15min
Total 2h
4 portions

Ingredientes

  • white sugar
    120 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • ground cinnamon
    1 ½ tsp
  • water
    50 g
  • Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
    4
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
  • flaked almonds toasted, to serve

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 256.8 kcal / 1078.4 kJ
Proteína 1.9 g
Grasa 2.7 g
Carbohidratos 49.5 g
Fibra 6.3 g
Grasas saturadas 0.2 g
Sodio 4.3 mg

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...