Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)
- 2 tsp olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 468.5 kJ / 111.6 kcal
- Proteína
- 9.3 g
- Carbohidratos
- 1.4 g
- Grasa
- 7.4 g
- Grasas saturadas
- 1.7 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sodio
- 125.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20 min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Lavender honey ice cream
12h 25 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 Min
Duck ballotine
2h 45min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20 min