![Liquid beef stock Liquid beef stock](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F832B180-168C-4DEC-89AE-4D35E3BB0D93/Derivates/84A921AB-AF1C-4DD9-8AB1-7A9A1FDE7EB0.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 10 g vegetable oil
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces (2 cm)
- 50 g celery, cut into pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 400 - 500 g beef meat and short bones (see Tips)
- 1 tsp sea salt
- 10 black peppercorns
- 5 allspice berries
- 2 dried bay leaves
- 1200 - 1400 g water, to cover meat and vegetables (not higher than the 2L maximum fill level)
- Inf. nutricional
- por 1320 g
- Calorías
- 3354 kJ / 801.6 kcal
- Proteína
- 100.8 g
- Carbohidratos
- 31.1 g
- Grasa
- 33 g
- Grasas saturadas
- 10 g
- Fibra
- 7.9 g
- Sodio
- 2385.2 mg
Recetas alternativas
Whipped egg whites
10min
Abundant breakfast bowl
30min
Macadamia Nut Milk
10min
Basic nut butter
30min
Strawberries and cream bites
1 godz. 5 min
Sunday lamb roast
1 godz. 55 min
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
2h
Raspberry ripple cones
15 Std.
Chicken and caramelised onion sausages
1 godz. 5 min
Turmeric chicken bone broth (gut health)
2h
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2h 30min