
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Wontons (pork)
- olive oil for greasing
- 150 g fresh Swiss brown mushrooms or fresh shiitake mushrooms, caps only, cut into halves or quarters
- 150 g Chinese cabbage (wombok) cut into pieces (5 cm)
- 10 g piece fresh ginger peeled
- 3 spring onions/shallots trimmed and cut into thirds
- 1 garlic clove
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 10 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
Broth
- 24 wonton wrappers (1 packet)
- 20 g Shaoxing wine
- 50 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 1500 g water
- 2 tsp sugar
- 5 cm piece fresh ginger peeled and cut into julienne
- 6 spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices
- 15 g soy sauce
- 1 bunch bok choy roughly chopped
- ½ bunch fresh coriander leaves only, for garnishing
- red chilli oil for garnishing (optional - see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 474.2 kcal / 1991.4 kJ
- Proteína
- 24.1 g
- Grasa
- 24.6 g
- Carbohidratos
- 37.1 g
- Fibra
- 4.9 g
- Grasas saturadas
- 5.6 g
- Sodio
- 1193.7 mg