
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pork
- 50 g vermicelli noodles
- water for soaking
- 3 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger peeled
- 1 fresh chilli deseeded if preferred
- 6 sprigs fresh coriander stalks only, leaves reserved for garnishing
- 2 spring onions/shallots white part only, cut into halves (reserve green part for garnishing)
- 500 g pork mince
- 40 g plain flour
- 225 g canned water chestnuts drained
- 2 tbsp soy sauce
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 2 tbsp oil
Noodles
- 1500 g hot water
- 200 g dried Chinese egg noodles
- 4 spring onions/shallots white part only, cut into halves, green part reserved for garnishing
- 6 garlic cloves
- 150 g carrots cut into pieces
- 1 - 2 fresh chillies deseeded if preferred
- 60 g unsalted butter
- 200 g cabbage shredded
- 1 tbsp kecap manis
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tbsp soy sauce
- ¼ tsp ground white pepper
- 40 g water
- 15 - 20 snow peas cut into thin slices
- 1 - 2 tbsp fried shallots for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 549.3 kcal / 2306.9 kJ
- Proteína
- 25.2 g
- Grasa
- 24.6 g
- Carbohidratos
- 51.9 g
- Fibra
- 10.9 g
- Grasas saturadas
- 9.9 g
- Sodio
- 1240.3 mg