Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 fresh red bird's eye chilli, trimmed
- 20 g garlic cloves (approx. 4 cloves)
- 20 g piece fresh ginger, peeled
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 30 g olive oil
- 800 g beef cheeks, trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)
- 50 g soy sauce (see Tips)
- 250 g water
- 30 g honey
- 1 tsp Chinese five spice powder
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 bunch Chinese broccoli (gai lan, approx. 300 g), trimmed, cut into pieces (4-5 cm)
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices, for garnishing
- 1 fresh long red chilli, cut into thin slices, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2002.4 kJ / 476.8 kcal
- Proteína
- 45 g
- Carbohidratos
- 15.8 g
- Grasa
- 26.2 g
- Grasas saturadas
- 8.1 g
- Fibra
- 5.3 g
- Sodio
- 1628.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef and mushroom stroganoff
40min
Sticky chicken
24h 35min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1h 45min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Thai beef salad
1h 15min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Wonton soup (pork)
45min