Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 garlic cloves
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 20 g salted butter
- 150 g cocktail onions, drained
- ¼ tsp salt
- 2 beef cheeks (approx. 400 g each), trimmed and fatty membrane removed, cut into pieces (7 cm)
- 120 g red wine
- 15 g plain flour
- 15 g Meat stock paste (see Tips)
- 25 g tomato paste
- 120 g fresh button mushrooms, cut into halves
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into halves
- 200 g carrots, cut into slices (approx. 2.5 cm)
- 2 dried bay leaves
- 130 g water
- fresh flat-leaf parsley, chopped, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2089.2 kJ / 497.4 kcal
- Proteína
- 45 g
- Carbohidratos
- 12 g
- Grasa
- 27.2 g
- Grasas saturadas
- 10.3 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sodio
- 796.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef and mushroom stroganoff
40 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Chinese pork with vegetables
1h 20 min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min
Chicken chasseur
1u. 50min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3u. 40min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Beef brisket chilli con carne
7h