Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 garlic cloves
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 20 g salted butter
- 150 g cocktail onions, drained
- ¼ tsp salt
- 2 beef cheeks (approx. 400 g each), trimmed and fatty membrane removed, cut into pieces (7 cm)
- 120 g red wine
- 15 g plain flour
- 15 g Meat stock paste (see Tips)
- 25 g tomato paste
- 120 g fresh button mushrooms, cut into halves
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into halves
- 200 g carrots, cut into slices (approx. 2.5 cm)
- 2 dried bay leaves
- 130 g water
- fresh flat-leaf parsley, chopped, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2089.2 kJ / 497.4 kcal
- Proteína
- 45 g
- Carbohidratos
- 12 g
- Grasa
- 27.2 g
- Grasas saturadas
- 10.3 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sodio
- 796.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4h 35min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Chinese five spice beef cheeks
4u. 25min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2u.
Chicken chasseur
1u. 50min
Lamb and fennel ragu
4h 35min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min