Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 garlic cloves
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 20 g salted butter
- 150 g cocktail onions, drained
- ¼ tsp salt
- 2 beef cheeks (approx. 400 g each), trimmed and fatty membrane removed, cut into pieces (7 cm)
- 120 g red wine
- 15 g plain flour
- 15 g Meat stock paste (see Tips)
- 25 g tomato paste
- 120 g fresh button mushrooms, cut into halves
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into halves
- 200 g carrots, cut into slices (approx. 2.5 cm)
- 2 dried bay leaves
- 130 g water
- fresh flat-leaf parsley, chopped, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2089.2 kJ / 497.4 kcal
- Proteína
- 45 g
- Carbohidratos
- 12 g
- Grasa
- 27.2 g
- Grasas saturadas
- 10.3 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sodio
- 796.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Braised Lamb Shanks
3hod. 35min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Teriyaki chicken thighs
2 godz. 10 min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min