Dispositivos y accesorios
Chicken chasseur (Skinnymixers)
Prep. 10min
Total 1h 50min
6 portions
Ingredientes
-
gluten free cornflour (see Tips)25 g
-
water185 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
eschalots cut into halves100 g
-
button mushrooms cut into halves (see Tips)200 g
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing2 - 3 sprigs
-
dry white wine100 g
-
Chicken stock paste (see Tips)30 g
-
tomato paste100 g
-
ground black pepper1 pinch
-
skinless, boneless chicken thighs800 g
-
salt to season
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1753 mg
Proteína
40.4 g
Calorías
1636.6 kJ /
389.7 kcal
Grasa
18.9 g
Fibra
4.4 g
Grasas saturadas
4.8 g
Carbohidratos
11.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Skinnymixers 'A Little Taste of...'
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15min
Beef stroganoff
35min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Beef and mushroom hot pot
2h
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45min
Beef ragu
1h 25min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min