Versiones compatibles
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Marinade
- 1 lemon, zested, no white pith and juiced (approx. 40 g juice)
- 1 fresh long green chilli, trimmed and deseeded, if preferred
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 100 g natural yoghurt
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp Kashmiri chilli powder (see Tips)
- 600 g fresh boneless, skinless salmon fillet, cut into wide strips (4 cm)
Coriander chilli mayonnaise
- 30 g fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves only
- 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and deseeded, if preferred
- 150 g mayonnaise (see Tips)
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- ½ tsp ground cumin
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- ½ continental cucumber, cut into strips, to serve
- flatbread of choice, to serve (optional - see Tips)
- Inf. nutricional
- por 6 portions
- Calorías
- 11028.5 kJ / 2625.8 kcal
- Proteína
- 133.8 g
- Carbohidratos
- 26.2 g
- Grasa
- 220.3 g
- Grasas saturadas
- 40.2 g
- Fibra
- 13.1 g
- Sodio
- 1812.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Balti coconut fish curry
50 min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1h 15 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Buttermilk and jalapeño marinade
5min
Salmon kabsa
40 min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 min
Open fish burgers
1h
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 min
Coconut fish curry
1h 10 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15 min