Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pot Roast Spice Mix
- 10 g sea salt flakes
- 5 g coffee beans
- 4 g black peppercorns
- 45 g dark brown sugar
- 20 g garlic powder
- 5 g ground paprika
- ¼ tsp cayenne pepper
Mirepoix
- 200 g brown onions, cut into quarters
- 100 g celery stalks, cut into pieces
- 100 g carrot, cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
Pot Roast
- 2000 g beef, chuck roast, fat trimmed
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 40 g tomato paste
- 1 dried bay leaf
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 garlic cloves, bruised, skins on
- 6 carrots, halved lengthways
- 10 pickling onions, peeled
- 440 g Guinness® (1 can)
Horseradish cream
- 200 g crème fraîche
- 20 g lemon juice
- 50 g horseradish cream
- 20 g extra virgin olive oil
Veggies and gravy
- 30 g arrowroot flour
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 100 g water
- 500 g frozen baby peas
- 2 bunches broccolini, trimmed, cut in half lengthways
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2133 kJ / 509.8 kcal
- Proteína
- 50.8 g
- Carbohidratos
- 29.4 g
- Grasa
- 22.6 g
- Grasas saturadas
- 7.6 g
- Fibra
- 7.3 g
- Sodio
- 648.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef stew with gnocchi
3ωρ. 15 λεπτ.
Swedish meatballs and mash
50 Min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Cottage pie
1h 30min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1 godz. 25 min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Delicious lemon pudding
55min
Cheese and bacon scones
35min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min