Dispositivos y accesorios
Celery leaf gremolata
Prep. 5min
Total 5min
200 g
Ingredientes
-
celery leaves (approx. 100 g), washed and dried (see Tips)1 bunch
-
garlic cloves2
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
lemon zest only½
-
freshly squeezed lemon juice2 tbsp
-
extra virgin olive oil plus extra to cover50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 200 g
Sodio
507 mg
Proteína
2.7 g
Calorías
2046.4 kJ /
489.1 kcal
Grasa
50.2 g
Fibra
3.1 g
Grasas saturadas
7.8 g
Carbohidratos
10.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Ninguna valoración
Vegan almond dip
5min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Gwinganna mushroom pâté
20min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50min