Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Marinated Beef
- 550 - 600 g sirloin steak, thinly sliced (1 cm) against the grain (see tip)
- 100 g carrots, thinly sliced (5 mm) or julienned
- 50 g onions, thinly sliced (5 mm)
- 40 g spring onions, cut in 3 cm pieces then halved lengthways
- 8 garlic cloves
- 1 kiwi fruit, peeled, quartered
- 35 g soft brown sugar
- 60 g dark soy sauce
- 30 g sesame oil
- 2 pinches ground black pepper
Rice and Assembly
- 1000 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 300 g white long grain rice
- sesame seeds, for garnishing
- 2 spring onions, thinly sliced (5 mm), for garnishing
- kimchi, for serving
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2654 kJ / 630 kcal
- Proteína
- 41 g
- Carbohidratos
- 74 g
- Grasa
- 18 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13h
Curry Noodles with Pork
45min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1h 20min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1小时 15 分钟
Korean Fried Chicken
3h 10min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1h
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 Std. 25 Min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min
Devilled Chicken with Coleslaw
1h 45min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1h