Dispositivos y accesorios
Korean beef bulgogi (TM6)
Prep. 15min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
-
beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)500 g
-
piece fresh ginger4 cm
-
garlic cloves4
-
brown sugar40 g
-
soy sauce50 g
-
chilli broad bean paste (see Tips)70 g
-
sesame oil20 g
-
peanut oil40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices1
-
sesame seeds to garnish1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1411.3 mg
Proteína
30.1 g
Calorías
1811.5 kJ /
433 kcal
Grasa
27 g
Fibra
1.4 g
Grasas saturadas
6.9 g
Carbohidratos
17.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Cantonese Steamed Fish
40min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4h 50min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Pad kra pow
45min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h