Dispositivos y accesorios
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
Prep. 45min
Total 1h 5min
4 portions
Ingredientes
Marinade
-
green onions trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish6
-
garlic cloves3
-
ginger peeled1 oz
-
orange juice4 oz
-
soy sauce3 oz
-
sesame oil2 oz
-
Korean chili paste (gochujang)1 oz
-
brown sugar2 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
pork chops, boneless thick cut (approx. 1 in.)4
Spicy Rice
-
water35 oz
-
long-grain white rice6 oz
-
vegetable oil, to brush grillonion to brush grill
Pork Chops and Steamed Bok Choy
-
baby bok choy halved20 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1245 mg
Proteína
47 g
Calorías
2192 kJ /
524 kcal
Grasa
17 g
Fibra
3 g
Grasas saturadas
4 g
Carbohidratos
45 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Smart Grilling with Thermomix® and MEATER®
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Pineapple Pork Chops
2 Std. 40 Min
Char Siu Pork with Rice
8 Std. 40 Min
Pork and Green Beans Sauté
45 Min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 Std. 35 Min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 Min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 Min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 Std. 25 Min
Kung Pao Chicken
1 Std. 5 Min
Greek Stuffed Chicken
1 Std. 35 Min
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2 Std. 50 Min
Creole Style Jambalaya
1 Std. 10 Min