Dispositivos y accesorios
Steamed ginger pudding
Prep. 15min
Total 3h 5min
4 portions
Ingredientes
-
vegan butter for greasing (see Tips)
-
stem ginger (approx. 20 g)2 pieces
-
pitted dates150 g
-
filtered water2600 g
-
coconut sugar80 g
-
plant-based milk of choice180 g
-
wholemeal plain flour150 g
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
apple cider vinegar3 tsp
-
cream or custard, to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
6.8 g
Calorías
2101.8 kJ /
500.4 kcal
Grasa
18 g
Fibra
9 g
Carbohidratos
76 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Custard
10min
Custard
10min
Coleslaw
10min
Natural (plain) yoghurt
11h 10min
Little lemon cheesecakes
6h 20min
Hot cacao fudge sauce
10min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20min
Mixed berry clafoutis
40min
Steamed ginger puddings
40min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Citrus marmalade
2h 20min
Orange and almond cake
2h 20min