![Gingerbread pavlova stack Gingerbread pavlova stack](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1F5E06F8-7756-479B-B994-DD3A0629020F/Derivates/D0B11F4C-D624-426B-BE48-1F3EE46A4CC3.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pavlova
- 330 g white sugar
- 250 g egg whites (approx. 8 egg whites), room temperature
- 1 pinch cream of tartar
- 1 tsp white vinegar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tbsp cornflour
- 2 tsp ground ginger
Toffee syrup
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 130 g double cream
- 100 g brown sugar
Mascarpone cream
- 100 g gingerbread biscuits, or gingernut biscuits
- 350 g pouring (whipping) cream
- 250 g mascarpone cheese
- 1 - 2 tsp ground ginger
- 2 bananas, peeled and cut into slices, for garnishing
- 2 nectarines, stones removed and cut into slices, for garnishing (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1996 kJ / 475 kcal
- Proteína
- 6 g
- Carbohidratos
- 50 g
- Grasa
- 29 g
- Grasas saturadas
- 18.5 g
- Fibra
- 1.2 g
- Sodio
- 188.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Lemon delicious
1h 5 min
Fruit coulis
10 min
Lemon and white chocolate lava cakes
30 min
Raspberry and lemon flan
1 Std.
Lemon or lime butter
15 Min
Steamed orange puddings
1h 25 min
Caramelised balsamic reduction
30 min
Salted caramel sauce
40 Min
Black forest pavlova stack
5h 30min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Béchamel sauce
20 min.
White chocolate and raspberry self-saucing pudding
1 Std.