Dispositivos y accesorios
Everyday Indian curry paste
Prep. 10min
Total 30min
1150 g
Ingredientes
-
cumin seeds30 g
-
dried bay leaves2 - 3
-
coriander seeds30 g
-
whole cloves1 tsp
-
black cardamom pods12
-
cinnamon quill½
-
black peppercorns¼ tsp
-
Kashmiri chilli powder2 tsp
-
ground ginger1 tbsp
-
ground turmeric2 tsp
-
brown onions (approx. 700 g), cut into quarters5
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves (optional)2
-
garlic paste (see Tips)1 tbsp
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
ghee (see Tips)40 g
-
canola oil40 g
-
fresh curry leaves30
-
canned whole tomatoes800 g
-
brown sugar1 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
salt1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1150 g
Sodio
4198.9 mg
Proteína
34.67 g
Calorías
6829 kJ /
1625 kcal
Grasa
109.85 g
Fibra
65.65 g
Grasas saturadas
32.9 g
Carbohidratos
119.44 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Flavours of India
98 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lamb saag
1h 30min
Garam masala
10min
Onion bhaji
45min
Tarka dal
30min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1h 15min
Nankhatai (Cardamom biscuits)
35min
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Potato karakari
50min
Rava payasam
50min
Achari paneer murgh
1h 5min
Samosas
1h 35min
Sabji (vegetable) curry
30min