Dispositivos y accesorios
Rose syrup
Prep. 5min
Total 20min
35 portions
Ingredientes
-
white sugar400 g
-
water100 g
-
rose water (see Tips)170 g
-
salt1 pinch
-
glucose syrup (see Tips)60 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
natural food colouring (pink)1 tsp
-
fresh rose petals (optional - see Tips)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
0 g
Calorías
215.5 kJ /
51.3 kcal
Grasa
0 g
Fibra
0 g
Carbohidratos
12.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Essentials
11 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Bread and butter pudding
1h 15min
Chocolate sauce
20min
Chocolate ganache
20min
Vegetable liquid stock (TM6)
3h 15min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2h 40min
Nyonya Spice Paste
15min
Sweet And Sour Condiment Sauce
40min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Kuih Semprit (Custard Cookies)
50min