Dispositivos y accesorios
Squid ink pasta
Prep. 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
plain flour plus extra to dust200 g
-
eggs2
-
squid ink (see Tips)8 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt
-
water to boil
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
99.6 mg
Proteína
7.9 g
Calorías
1015 kJ /
242.6 kcal
Grasa
5.9 g
Fibra
1.4 g
Grasas saturadas
1.3 g
Carbohidratos
38.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Black limited edition Thermomix®
16 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Black sesame mochi ice cream
23h
Croquembouche
Ninguna valoración
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h 30min
Barley malt powder
97h 40min
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15min
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
Ninguna valoración
Souffle pancakes with berries
40min
Caramel syrup
25min
Italian sausages
40min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Mee Siam Kuah
1h 5min