Dispositivos y accesorios
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
Prep. 15min
Total 35min
2 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
olive oil10 g
-
cuttlefish cut in pieces (3 cm) (see tip)150 g
-
scallops cut in pieces100 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined, cut in pieces (see tip)150 g
-
passata (see tip)30 g
-
water10 g
-
sugar¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
fresh parsley chopped, for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
31.5 g
Calorías
1315 kJ /
314 kcal
Grasa
10.5 g
Fibra
2.5 g
Carbohidratos
24.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Chinese Seafood
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35min
Seafood Rice
1h 15min
Pork and Mushroom Broth
1h 25min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Stir-fried Clams
35min
Prawn Chow Mein
45min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Creamed Cod
45min
Fish Stew
45min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Rice Wine Chicken
30min
Crab & Prawn Linguine
25min