Dispositivos y accesorios
Steamed Fish
Prep. 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
perch fillets (approx. 200 g each), skin on2
-
fine sea salt½ tsp
-
Shaoxing rice wine1 Tbsp
-
spring onions cut in thin strips (4 cm)2
-
fresh root ginger peeled, cut in thin strips (3 cm)5 g
-
water500 g
-
soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)1 Tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
18.9 g
Calorías
460 kJ /
110 kcal
Grasa
3.4 g
Carbohidratos
0.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Chinese new year
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Sautéed Courgettes (200 g)
20min
Thai Prawn Patties
1h 20min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25min
Mushroom Broth
30min
Stir-fried Vegetables
10min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Steamed Salmon Parcels
55min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min