Dispositivos y accesorios
Salmon with Aromatics at 50°C
Prep. 15min
Total 1h 40min
2 portions
Ingredientes
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 135 g each)2
-
fine sea salt
-
fresh parsley2 sprigs
-
2 sprigs fresh thymefresh dill2 sprigs
-
lemon zest2 pieces
-
olive oil2 Tbsp
-
water1800 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
248 mg
Proteína
28 g
Calorías
1689 kJ /
407 kcal
Grasa
33 g
Grasas saturadas
6 g
Carbohidratos
0 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slow Cook and Sous-vide
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Steamed Fish
30min
Pearl Rice Meatballs
2h
Sous-Vide Salmon
1h