Dispositivos y accesorios
Salmon with Aromatics at 50°C
Prep. 15min
Total 1h 40min
2 portions
Ingredientes
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 135 g each)2
-
fine sea salt
-
fresh parsley2 sprigs
-
2 sprigs fresh thymefresh dill2 sprigs
-
lemon zest2 pieces
-
olive oil2 Tbsp
-
water1800 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
248 mg
Proteína
28 g
Calorías
1689 kJ /
407 kcal
Grasa
33 g
Grasas saturadas
6 g
Carbohidratos
0 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slow Cook and Sous-vide
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 godz. 45 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 godz. 20 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Sous-Vide Salmon
1 godz.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 godz.
Steamed Fish
30 min