Dispositivos y accesorios
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
Prep. 20min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
water warm, for soaking
-
garlic cloves70 g
-
vegetable oil40 g
-
salt (opcional)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
20 g white winerice wine20 g
-
water700 g
-
medium raw prawns, peeled and deveined200 - 250 g
-
flat green beans200 g
-
spring onions sliced (3 mm) or curled, to garnish50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
16 g
Calorías
1832 kJ /
438 kcal
Grasa
11 g
Fibra
2.5 g
Carbohidratos
66 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Great Taste On Every Level
72 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Braised Pork and Egg with Rice
45min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Braised Chicken with Chestnuts
40min
Ginger Sesame Oil Chicken
25min
Stir-fried Clams
35min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Oil-free Honey Chicken Wings
45min
Rice Wine Chicken
30min