Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 50 g herhangi bir kabuksuz kuruyemiş (örn. ceviz, badem)
- 30 g sızma zeytinyağı
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1300 g olgun domates (Ø 5-6 cm) (bk. öneriler)
- 100 g herhangi bir taze mantar (örn. kültür, kestane, istiridye), parçalara bölünmüş (5 cm)
- 1 tk tuz
- 1 tutam toz karabiber
-
10 - 8
adet nane yaprağı
o bien 1 tk kuru nane - 4 - 5 dal maydanoz yaprağı, taze
- 75 g uzun taneli beyaz pirinç
- 20 g limon suyu (yakl. ½ limon)
- maydanoz
- Inf. nutricional
- por 1 porsiyon
- Calorías
- 1644 kJ / 392 kcal
- Proteína
- 11 g
- Carbohidratos
- 33 g
- Grasa
- 22 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Elmalı Tart
1 godz.
Yoğurt Soslu Buğday Salatası
1h 5min
Avokadolu Makarna Salatası
50 min
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
Ninguna valoración
Mantar Soslu Darılı Lahana Sarması
1h 40min
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
1 godz.
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Ninguna valoración
Somon, Kinoa, Beyaz Peynir ve Karışık Sebzeli Salata
50 min
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40 min
Zeytinyağlı Enginar
1 godz.
Babagannuş
1 godz.
Etli Biber Dolması
1h 20min