Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sebzeler ve köfte
- 300 g karnabahar, çiçeklerine ayrılmış
- 300 g biber, karışık, kırmızı ve sarı, 1 cm kalınlığında şeritler halinde kesilmiş
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 80 g kültür mantarı, ikiye bölünmüş
- 200 g dana kıyma
- ½ tk toz tatlı kırmızı biber
- ½ tk tuz
- ½ tk hardal
- 1200 g su
- 50 g kepekli pirinç
Sos
-
50
g sürülebilir taze peynir
o bien 50 g quark - 1 - 2 tutam karabiber
- 1 tk köri tozu
- 1 damla limon suyu
- 1 - 2 tutam tuz
- Inf. nutricional
- por 1 porsiyon
- Calorías
- 1752 kJ / 410 kcal
- Proteína
- 33 g
- Carbohidratos
- 29 g
- Grasa
- 15 g
- Fibra
- 9.4 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Zencefilli Salata Sosu
10min
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Ninguna valoración
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40 Min
Somonlu Sebzeli Makarna
35 Min
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
Ninguna valoración
Tavuklu Sebzeli Patates Salatası
1h 15min
Balkabaklı Risotto
25min
Peynirli Karides Tava
35 Min
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40 Min
Zeytinyağlı Enginar
1 Std.
Turplu krem peynir
10min
Alabalık ve Sebzeli Makarna Salatası
45 Min