Dispositivos y accesorios
Sun-dried tomato tartare
Prep. 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
fresh chives4 - 5 sprigs
-
baby pickled capers rinsed20 g
-
dill pickled cucumber (approx. 40 g)1
-
smoked paprika¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt to taste
-
sun-dried tomatoes drained125 g
-
caper berries for garnishing (optional)
-
bread or crackers, to serve (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
3.8 g
Calorías
421.4 kJ /
100.4 kcal
Grasa
1.6 g
Fibra
5 g
Carbohidratos
14.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Polenta zucchini slice
2h 10min
Vegan parmesan shards
3h 55min
Vegan Caesar dressing
5min
Bang bang broccoli
3h 25min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Plant-based parmesan
5min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Blue cheese tofu dressing
5min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Miso dressing
5min
Basil, avocado and hemp pesto
5min
Asparagus and pea omelette
20min