Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- water, for soaking
Pomegranate and parsley topping
- 50 g red wine vinegar
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 100 g water
- ½ red onion, cut into thin slices
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- ½ pomegranate, arils only
Preserved lemon dressing
- 1 piece preserved lemon
- 170 g natural yoghurt
- 2 tbsp olive oil
- 2 tbsp water
- ground black pepper, to season
- 1 tsp caraway seeds
Salmon and potatoes
- 800 - 900 g fresh boneless salmon fillet
- 2 - 3 tsp za'atar, plus extra to season (see Tips)
- olive oil, for drizzling
- 800 g water
- 8 - 12 new baby potatoes
- 50 g slivered almonds, toasted
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3436.8 kJ / 818.3 kcal
- Proteína
- 56.8 g
- Carbohidratos
- 29 g
- Grasa
- 51.7 g
- Grasas saturadas
- 9.7 g
- Fibra
- 6.5 g
- Sodio
- 1348.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Fish with ginger lime sauce
35min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Yoghurt and jalapeño dressing
10 min
Avocado and goats cheese smash
5 Min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Café de Paris butter
25 min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Salmon with fennel and apple salad
1h 20 min
Christmas tiramisu
24 Std. 20 Min