Dispositivos y accesorios
Chicken à la king
Prep. 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
water1000 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
Chicken stock paste to taste (see Tips)2 - 3 tsp
-
chicken tenderloins cut into halves500 - 600 g
-
salted butter cut into pieces100 g
-
button mushrooms cut into quarters200 g
-
red capsicum cut into thin slices (5 mm)½
-
green capsicum cut into thin slices (5 mm)½
-
gluten free flour (see Tips)2 tbsp
-
ground paprika½ tsp
-
sherry50 g
-
thickened cream200 g
-
ground black pepper2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
267.9 mg
Proteína
38.8 g
Calorías
2408.3 kJ /
573.4 kcal
Grasa
41.9 g
Fibra
4.3 g
Grasas saturadas
27.8 g
Carbohidratos
9.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Meals in a Flash
91 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chicken San Fernando
55 min
Beef Burgundy
1 h 45 min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Beef "Burgundy"
40 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Everyone's favourite chicken curry
40 min
Bunny chow
45 min